TOP

Qui som?

Ràdio Illa és la ràdio pública de Formentera, titularitat del Consell Insular de Formentera i gestionada per l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF). L’emissora fou fundada el 1986 per Carmelo Convalia, Joan Garau i Enrique García i en aquells primers anys donà espai als programes voluntaris realitzats pel jovent de l’illa. Des del 2008 hem professionalitzat els nostres continguts, oferint una programació regular amb informació, entrevistes, debats i espais especialitzats en cultura, medi ambient, entreteniment i esports.

Així mateix a Ràdio Illa col·laborem amb diverses iniciatives culturals, educatives, empresarials i socials i seguim oferint espais a la ciutadania de Formentera que vulgui impulsar programes voluntaris.

Equip

ACAF, l’entitat que gestiona Ràdio Illa, està presidida per Álvaro Mendoza, mentre que el periodista Josep Rubio és el coordinador de l’equip humà de l’emissora, a més de locutor i responsable de l’àrea d’Informatius.

Bernat Masferrer és periodista i locutor, així com responsable de les àrees de Producció i de Publicitat. León Convalia s’ocupa de l’àrea Tècnica i de Realització i David Setbetes és periodista i encarregat de Producció i Informatius.

Pep Vicens és el nostre meteoròleg, mentre que Xavi Guasch realitza la locució dels partits del Formentera i Marta Vázquez cada setmana porta Ràdio Illa als carrers de Formentera, amb les seves connexions des de la unitat mòbil.

Servei públic

L’Ens Especial de Gestió Audiovisual de Formentera s’ha creat per garantir l’autonomia, l’objectivitat i rigorositat de Ràdio Illa així com el compliment de la seva missió com a servei públic. Aquest ens actua amb autonomia funcional respecte del Consell de Formentera i compta amb representants de l’administració insular, de cada partit polític o coalició electoral amb presència al Ple, del Consell d’Entitats de Formentera, del director o directora de Ràdio Illa i de la Junta de Programació.

L’Ens de Gestió Audiovisual està regulat per aquest reglament.