TOP

10,2 Hectàrees de bosc cremat. El foc està controlat

Aquest matí hem visitat als efectius que estan treballant en extingir definitivament l’incendi que es va declarar ahir sobre les 4 de la tarda i que ha cremat segons el gerent de l’Ibanat 10,2 hectàrees de bosc en una zona molt propera a la de l’incendi que el passat mes de maig va calcinar unes altres 14 Ha.
El foc, avivat pel vent de gregal, s’originà a la banda est de la carretera que condueix a la planta de transferència, a pocs metres de l’asfalt. Els tècnics estudiaran quin ha pogut ser l’origen del foc.
Si be el foc està controlat, els experts han dit a Ràdio Illa que un foc d’aquestes característiques no es dona per extingit fins 2 ó 3 dies després.
Aquesta passada nit hi han treballat 22 efectius de l’Unitat Militar d’emergències i integrants de l’Ibanat refrescant la zona.
Set cases de la vintena que existeixen a la zona foren desallotjades, i dos dels habitatges han set afectats per les flames en el seu entorn.
La carretera va seguir tallada fins al vespre, quan finalment el veïns pogueren tornar a casa.
En les tasques antiincendis hi han participat 19 efectius de la conselleria balear de Medi Ambient, 15 membres de Protecció Civil, 7 bombers del Consell, 5 avions i 3 helicòpters, a més de nombrosos camions cisterna.

Podeu veure les imatges que hem pres,  aqui:   https://flic.kr/s/aHskYb9MzE

 

Compartir

PROGRAMES