150 persones participen en la sisena edició del Formentera Zen

Ahir va finalitzar la VI edició del Formentera Zen, amb un total de 150 participants que han seguit des de divendres a la tarda, fins ahir diumenge, les xerrades, tallers i classes d’experts del món de la salut i el benestar. Així mateix, unes 100 persones es van quedar sense poder participar perquè s’havien esgotat les places.
«Aquesta ha set una edició especial per les mesures de seguretat anticovid però on la salut i el benestar han set, una vegada més, al capdavant de la trobada», segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.
El divendres el festival va començar amb la xerrada inspiracional, «Autoestima per a l’èxit» per Sílvia Congost, psicòloga experta, escriptora, conferenciant i líder en creixement personal en xarxes socials i mitjans de comunicació.
El dissabte, dia central de l’esdeveniment, va tenir lloc el taller de fitness, «La màgia de l’exercici i la música», impartit per Cesc Escolà, conegut per la seva participació en programes televisius com Operación Triunfo. Carlos Ríos, dietista nutricionista i creador del moviment «Realfooding» va oferir la xerrada «Tornant a menjar de veritat: nutrició i hàbits saludables». Un altre taller que pogueren realitzar va ser el de «Batch cooking, organització setmanal sana i eficient a la cuina» de Paola Freire, xef i pastissera de l’Escola Le Cordon Bleu i creadora de «Foodtropia».

Xuan Lan
A la tarda va arribar un dels moments més esperats per molts dels participants, la classe magistral, «Flow to slow sunset joga» de Xuan Lan, experta en benestar, professora i difusora de diferents estils de ioga, escriptora i professora d’Operación Triunfo.
La jornada de diumenge va començar amb el taller de pilates Claudia Constans, psicòloga, «Influencer Top 10» en el sector de la moda i la vida saludable i creadora de «Ffitcoco». També es va impartir el taller «FaceFit, cures posturals a la regió cervical i facial» de Daniela Toro, fisioterapeuta amb especialitat en dolor orofacial i disfunció temporomandibular, i creadora del mètode FaceFit (que inclou fisioteràpia, psiconeuroimmunologia, dermofarmàcia i cosmètica).
Tot seguit, va tenir lloc la xerrada «Cosmètica activa: la importància de la formulació» d’Arturo Álvarez-Bautista, llicenciat en Química i Física, màster en Dermocosmètica i en Biomaterials per a Medicina, doctor en Nanomedicina i responsable de les fórmules de diversos productes cosmètics de prestigi. Finalment, es varen donar claus de benestar en la xerrada «Adquirint hàbits saludables amb Boticaria García» per part de Marián García (Boticaria García), doctora en Farmàcia, graduada en Nutrició Humana i Dietètica i en Òptica i Optometria.

About Author

Comments are closed.

background