TOP
Pintxo i beure per 3,50 €.

16 bars i restaurants de Formentera participen a ‘Sa Ruta des Pintxos’

Avui s’ha presentat ‘Sa Ruta des Pintxos’, una iniciativa de la Pimef amb la col·laboració del Consell que persegueix dinamitzar el sector de restauració durant el mes de desembre.
Un total de 16 establiments participaran en aquesta ruta que es durà a terme des del dijous vinent, 3 de desembre, al 9 de gener i que té diferents atractius, tan gastronòmics com en forma de premis.

Horaris, preus i premis
Cada establiment oferirà els dijous, divendres i dissabtes, de 12 a 14 h i de 19 a 21 h, un pintxo i una beguda per 3,50 € o sols un pintxo per 1,50 €. A cada establiment hi haurà un tríptic que els clients podran omplir per participar en el sorteig posterior, que se celebrarà el mes de gener. Per poder participar en el sorteig s’haurà de completar la ruta dels 16 establiments.
La Pimef ha establert tres premis: un primer premi de 1.000 euros; un segon premi d’un sopar per valor de 100 euros en un dels establiments que participen en la ruta; i un tercer, consistent en una selecció de vins.
Així mateix, els participants en aquesta ruta podran votar pel millor pintxo dels que s’ofereixen i l’establiment guanyador rebrà un premi i un reconeixement.

Dinamització del sector
El president de la Pimef, Josep Mayans, ha destacat aquesta iniciativa “que té un doble objectiu: per una banda animar les vendes del sector de restauració i per l’altra les zones comercials on s’ubiquen els establiments. Enguany, per mor de la covid, les casetes de Nadal seran comercials i aquests tipus d’iniciatives ens ajudaran a dinamitzar el sector”, ha destacat Mayans.
Per la seva banda, la consellera de Comerç, Ana Juan, s’ha mostrat “molt satisfeta que aquesta iniciativa surti dels mateixos restauradors” i ha desitjat que “aquesta ruta sigui la primera de moltes”. Juan ha mostrat també tot el seu suport al sector de restauració en aquest any “tan complicat” i ha animat a la població de l’illa a participar en una iniciativa “que ens ajuda a fer poble”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES