TOP

Neteja de la platja des Pujols

Una dotzena de pirates desembarcaven ahir dijous a la platja des Pujols per reclamar l’atenció dels nombrosos banyistes que s’hi aplegaven a mitja tarda. La intenció no era altra que donar visibilitat i suport a la quarantena de voluntàries i voluntaris que participaven en la neteja de llosques de tabac i plàstics organitzada per Formentera Sense Plàstic.


La jornada va iniciar-se amb l’obsequi de cendrers del centre de dia, cantimplores metàl·liques i bosses de roba als banyistes, als que es va convidar a participar de la jornada de neteja i conscienciació amb èxit, ja que bastants d’ells, sobretot els més petits, es van unir a la campanya.


En tres hores es van recollir molts trossos grans i petits del vaixell enfonsat dies enrere vora Punta Prima, així com unes 7000 llosques de tabac i 4 bosses plenes de residus, plàstics, vidre o paper entre altres deixalles.
També es va fer un taller de microplàstics que aquest divendres es duran a la plaça de Sant Francesc junt amb les burilles en la jornada “Respira l’Illa” que els boixos i boixes de les Escoles d’Estiu han organitzat per conscienciar als turistes i a tothom qui passi per la plaça sobre la problemàtica dels plàstics a la nostra mar, de cuidar l’entorn i de deixar les coses tal com es troben a la natura.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES