TOP
Una usuària surt de l’Àrea d’Urgències.

2 nous contagis i 6 persones amb quadre lleu

Durant la darrera jornada s’han registrat 2 nous casos de contagi per covid a Formentera. Després que s’hagin donat 2 altes, el total de malalts de l’illa es manté en 6 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 720 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 27 casos nous i s’han donat 24 altes. A més, hi ha 219 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. Baixa el nombre de persones hospitalitzades, encara que augmenta la xifra de pacients crítics, ja que hi ha 10 hospitalitzats, un menys que fa 24 hores, dels quals 7 es troben en diferents plantes, i 3 persones estan a l’UCI, una més que ahir. Finalment, segueix sense canvis la situació entre professionals sanitaris amb 4 d’ells en vigilància activa, dels quals 3 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.292 dosis, 100 més que ahir, i hi ha 7.816 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.552 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,6% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES