TOP
Vista zenital d’una de les classes. Foto: CIF

200 persones han gaudit del Formentera Zen aquest cap de setmana

Entre el divendres i el diumenge s’ha celebrat la VII edició del Formentera Zen a Cala Saona, un esdeveniment que ha aplegat unes 200 persones que han gaudit de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic, ioga, entre d’altres.
L’aforament del festival Formentera Zen 2021 ha estat limitat segons les actuals mesures anticovid.

Exercici a la platja. Foto: CIF

Espai dedicat a la reconnexió de cos i ment
La presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha set l’encarregada de tancar l’acte i s’ha mostrat satisfeta per la satisfacció que li han transmès els participants d’aquest esdeveniment que impulsa el Consell, amb la direcció de l’empresa Puro Bienestar. “L’objectiu d’actes com aquests és oferir als nostres visitants i residents un espai dedicat a la reconnexió de cos i ment. A més, té el valor afegit que se celebra a final de temporada”.
Segons han destacat des de l’organització, Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES