TOP
Pugen els contagis a les Pitiüses en general.

3 nous contagis en la darrera jornada

Formentera ha registrat 3 nous casos de contagi per covid durant la darrera jornada. El total de malalts de l’illa puja a 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 731 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 32 casos nous i s’han donat 4 altes. Així, hi ha 404 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. El nombre de persones hospitalitzades passa a ser d’11. D’elles, 10 són a unitats d’hospitalització i 1 a l’UCI. Finalment, no canvia la situació entre els professionals sanitaris, amb 11 treballadors en vigilància activa, dels quals 6 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.964 dosis, 41 més que ahir, i hi ha 7.946 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 74,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.679 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,8% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i, per tant, només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES