313 infants han començat aquesta setmana les Escoles d’Estiu

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informà que aquesta setmana un total de 313 infants ja han començat les activitats a l’Escola d’Estiu i el Campus Esportiu 2019. Els 170 infants de l’Escola d’Estiu, que obrirà portes cada dia de dilluns a divendres fins al 31 d’agost, als centres escolars del Col·legi Públic Mestre Lluís Andreu, el CEIP de Sant Ferran i també el CEIP del Pilar de la Mola, ja han començat les seves activitats. L’oferta alternativa pels mesos d’estiu del campus d’Activitats Aquàtiques i Motrius i del campus d’Atletisme Divertit es realitzen al Poliesportiu Antoni Blanc i la Piscina Municipal. De 7.45 h a 9.00 h. Per conciliar la vida laboral dels pares, cada matí es presta un servei d’escola matinera per les famílies que necessiten portar els nens/es abans de les 9.00 h.

Cuidar el medi ambient
En l’Escola d’Estiu es fan activitats per a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys, amb horari de 9,00 a 14,00 de dilluns a divendres, aquest any haurà activitats relacionades amb la cura del medi ambient i el reciclatge sota el títol «Respira l’illa» i que comptaran amb la col·laboració de Plastic Free Formentera, Cleanwave i l’educadora ambiental del Consell, a més, s’organitzen activitats molt variades que responen sobretot a tallers d’arts plàstiques, tallers per promoure l’activitat física, tallers de jocs, de música i ball entre d’altres. També es fan sortides a les platges o a la piscina i altres excursions com activitats complementàries. El 31 d’agost, faran una exhibició al cinema, a partir de les 20.00 h.

Activitats aquàtiques en família
També un total de 80 nens han iniciat el passat dilluns el Campus d’Activitats Aquàtiques i Motrius que es perllongarà fins al 13 de setembre, l’horari d’aquest campus és de 9.00 h a 14.00 h / 14.30 h, de dilluns a divendres. Les activitats que fan són molt variades des de natació, waterpolo, natació artística, socorrisme i també jocs esportius, expressió corporal, psicomotricitat i acrosport o dansa entre d’altres. El 27 de juliol els alumnes d’aquest campus faran una activitat en família, els pares o mares podran acompanyar als infants en una activitat a la piscina a partir de les 19.30 h, les activitats d’aigua ajuden a reforçar la coordinació i les i les destreses aquàtiques.

Campus d’Atletisme
En el Campus d’Atletisme divertit hi ha inscrits 63 nens d’entre 3 i 7 anys. Els infants fan activitats de psicomotricitat on desenvolupen les capacitats i habilitats motrius pròpies d’aquestes edats, jocs cooperatius des d’on es treballen els valors educatius i d’equip El campus va començar aquest passat dilluns i continuarà fins al pròxim 31 d’agost.

 

About Author

Comments are closed.

background