TOP
Cal lamentar la defunció d’un home de 77 anys a Eivissa.

4 altes i 2 nous infectats

En les darreres hores Formentera ha registrat 2 nous contagis per covid i s’han donat 4 altes. El total de malalts de l’illa baixa a dues persones, totes elles amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 712 casos de coronavirus.

A Eivissa s’han detectat 8 nous contagis i s’han donat 3 altes. Així, hi ha 239 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. D’altra banda, hi ha 11 persones hospitalitzades, totes elles a planta, i d’aquestes sols 3 són positives per covid i es troben aïllades a la Unitat F. Segueix sense canvis el nombre de professionals en vigilància activa, 7, dels quals quatre són positius.
Finalment, cal lamentar la defunció d’un home de 77 anys que es trobava ingressat a l’UCI des de fa 33 dies.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 13.799 dosis, 6 més que ahir i hi ha 7.764 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.514 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,2% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES