TOP
Un sanitari pren mostres per fer una PCR.

5 contagis actius a Formentera, tots lleus

S’ha detectat un nou cas de covid a Formentera i no s’ha concedit cap alt, de manera que hi ha 5 contagis actius. Tots els positius de l’illa presenten un quadre lleu i per tant resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 696 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 26 nous contagis i hi ha 288 casos lleus. A més, hi ha 33 pacients hospitalitzats: 29 a planta i 4 a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, n’hi ha sis en vigilància activa, dels quals cinc són positius.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.227 dosis i hi ha 7.348 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 68,7% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.175 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES