TOP
Cada resident major de 16 anys disposarà de fins a quatre bons de descompte de 15 euros que podrà bescanviar per comprar al petit comerç. CAIB

60 € de descompte a sis comerços de Formentera amb els Bons Illes Balears

A partir d’avui dimarts ja podem participar en la campanya Bons Illes Balears, una iniciativa del Govern a la que s’han adherit una trentena d’establiments de les Pitiüses; sis comerços de Formentera (Casa Paya, Coral Vermell, Estils Moda, Nomads, Nuëet i Tuyyo Formentera) i 24 d’Eivissa, gràcies a la qual cada resident major de 16 anys disposarà de fins a quatre bons de descompte de 15 euros que podrà bescanviar per comprar al petit comerç.

El programa, d’estímul als petits i mitjans comerços de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca, posa en circulació més d’un milió d’euros mitjançant la distribució de 67.000 bons de descompte amb els quals el Govern preveu mobilitzar més de tres milions d’euros en consum de proximitat.

En aquesta ocasió, cada ciutadà rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar en els establiments adherits a la campanya, més de 800 comerços arreu de Balears, per compres superiors a 30 euros, i fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona.

Els bons, que es poden acumular en una sola compra o fer-los servir en diferents adquisicions, en diversos o en un únic comerç, se sol·liciten directament a la botiga (no són aplicables a compres per internet), i per a això només és necessari presentar el DNI, NIE o passaport.

En aquesta segona edició s’han inscrit comerços de tots els municipis de les Illes Balears; en total, 812 establiments, fàcilment identificables pels cartells indicatius que ja pengen visibles en els seus aparadors, i que també es poden consultar a la plataforma www.bonsillesbalears.com.

La campanya romandrà oberta fins al 31 de desembre o fins que s’hagi esgotat el pressupost.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES