TOP
Prohens s’ha compromès a ser “una presidenta per a tots”. CAIB

Marga Prohens pren possessió com a presidenta del Govern balear

Marga Prohens ha pres avui possessió com a presidenta del Govern de les Illes Balears amb el compromís de “fer feina per a fer realitat el canvi que han demanat els ciutadans” i de ser “una presidenta per a tots i de les quatre illes, conscient de la nostra realitat, plural i diversa, respectuosa sempre amb la voluntat de Mallorca, de Menorca, d’Eivissa i de Formentera”.

Prohens ha jurat el càrrec a l’acte institucional que s’ha fet a la Llotja de Palma, on han assistit 715 convidats entre autoritats, representants dels sectors econòmics, agents socials, tercer sector i entitats de la societat civil, i en el transcurs del qual han actuat l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i el cantautor mallorquí Jaume Anglada.

La presidenta del Govern ha recordat que assumeix aquesta responsabilitat fruit de la voluntat dels ciutadans a les eleccions del passat 28 de maig i després d’haver obtingut la confiança del Parlament de les Illes Balears. “Una confiança que he rebut complint amb la meva paraula amb tots els ciutadans de governar en solitari i de poder complir íntegrament el meu programa de govern”, ha destacat.

“Assumeixo aquesta responsabilitat conscient de tota la seva dimensió, conscient de l’encàrrec de donar resposta als reptes, als problemes històrics i als anhels d’un futur d’oportunitats i benestar a aquesta terra”, ha expressat Prohens, alhora que ha reiterat la seva confiança en les illes: “Crec en la capacitat i en el talent de la seva gent. Crec que en tot el potencial d’aquestes illes. I, per tant, només es tracta de deixar-lo florir, d’acompanyar-lo, de posar les condicions necessàries per treure el millor d’allò que podem oferir com a societat”.

“Sí, crec amb convicció amb aquesta terra. Crec en el seu talent. Crec en la llibertat. Crec en les oportunitats que pot generar. Crec en una societat oberta i inclusiva. Crec en què cap família hagi de pagar per tota una vida d’esforç dels seus. I crec que la insularitat és un fet a compensar”, ha reivindicat.

Prohens ha destacat també “l’orgull” d’assumir la presidència com a dona, “conscient que no sempre ha estat fàcil el paper de la dona en política, i més fer-ho agafant el relleu a una altra dona”.

“Donaré la cara per a aquesta terra, per la seva gent i vull posar els millors homes i dones al seu servei. Faré feina amb tots vosaltres, amb tota la societat!”, ha conclòs.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES