TOP

7 casos lleus de covid a Formentera

Formentera ha registrat 1 nou cas de contagi per covid durant el cap de setmana, en concret el dissabte. Amb aquesta nova infecció, el total de malalts de l’illa ascendeix a 7 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 724 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 41 casos nous i s’han donat 13 altes. Així, hi ha 285 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 14 persones ingressades, 12 d’elles a unitats d’hospitalització i 2 a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre professionals sanitaris, n’hi ha 6 en vigilància activa, dels quals 3 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.546 dosis, i hi ha 7.871 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,5% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.611 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,1% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES