TOP
Presentació de la campanya, aquest divendres. CIF

8 establiments de Formentera participen a la campanya de bons comercials del Govern

Vuit comerços de Formentera s’han adherit a la campanya de bons comercials del Govern d’aquesta convocatòria del 2023.
Es tracta dels següents negocis: Corall Vermell, Estils Moda,Tuyyo Formentera, Modas Ferrer, Nomads, Nuëet, Te Doy la Luna i Instalaciones Jodar, tots ells situats a Sant Francesc i relacionats amb el sector de la roba, calçat i complements excepte el darrer, Instalaciones Jodar, on es poden adquirir electrodomèstics.

1.010 establiments a Balears
Sota el nom “Quins Bons més Bons”, aquesta campanya està prevista entre dimarts vinent, 21 de març i el 15 d’abril, i posarà en circulació mig milió d’euros en bons comercials a tot Balears. Per illes, han sol·licitat l’adhesió un total de 1.010 comerços; el 8 esmentats a la nostra illa, així com 54 a Eivissa, 115 de Menorca i 830 de Mallorca.

Aquest és el tercer any consecutiu que la Direcció General de Comerç del Govern impulsa aquest programa d’estímul per al petit i mitjà comerç de la nostra comunitat mitjançant el regal de bons de descompte per a compra local i consum de proximitat.

Funcionament de la campanya
El funcionament serà el mateix de campanyes anteriors: cada ciutadà major de 16 anys resident a les Illes Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar en els establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons es podran acumular en una sola compra o usar en diferents compres, en diversos o en un únic comerç, i s’han de sol·licitar directament a les botigues, ja que no són aplicables a compres per Internet.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES