84 nous positius en la darrera jornada

L’Àrea de Salut de les Pitiüses ha detectat 84 nous positius per covid en les darreres hores. D’aquests, 80 són de caràcter lleu i quatre han necessitat ingrés hospitalari. Així mateix, s’han actualitzat les altes d’Atenció Primària dels darrers dies sumant-ne 214 de noves, amb el que la xifra d’altes acumulades arriba a les 712.

57 hospitalitzats
Els pacients ingressats a l’Hospital de Can Misses se situen en els 57, dels quals tres es troben a l’UCI, mentre que a Can Vilàs hi ha ingressades set persones, dues a l’UCI. A això cal sumar-hi 691 pacients lleus en seguiment domiciliari per part d’Atenció Primària, dels quals 43 pertanyen a Formentera. 11 més que ahir, malgrat que en la darrera jornada no s’han facilitat dades segregades de Formentera, cosa que complica saber les dades reals d’afectació del coronavirus a la nostra illa.
D’altra banda, 54 professionals de l’Àrea de Salut estan en vigilància activa i 18 més han donat positiu a les proves PCR.
Els casos actius atesos en centres sanitaris en el conjunt de les Pitiüses se situa en 755, 131 menys que dilluns, i l’acumulat de casos des de l’inici de la crisi sanitària és de 1.470.

Dos positius entre els migrants rescatats dilluns
Així mateix, dos dels 12 migrants rescatats dilluns a unes vuit milles de Formentera han donat positiu en les proves PCR que els practicaren en ser desembarcats a Eivissa.
Aquestes dues persones restaran aïllades a Can Misses, mentre que la resta romandran en quarantena preventiva, aïllats, sota supervisió de les autoritats sanitàries.

About Author

Comments are closed.

background