TOP
Façana de la residència de Sa Serra, on dos treballadors han donat positiu.

Quatre morts a Mallorca, sis casos nous a Eivissa i cap positiu a Formentera

A Eivissa hi ha 58 casos d’afectats per covid-19, sis més que ahir dimecres, segons ha informat Javier Arranz, portaveu del Comitè de Gestió del coronavirus a Balears.
Dels 58 casos comptabilitzats a Eivissa des de l’inici de la pandèmia, un home de 85 anys morí el passat diumenge i 29 pacients es troben ingressats a l’Hospital de Can Misses, 12 a l’UCI i la resta, 17, en planta. Entre aquests pacients cal comptar-hi tres interns i un treballador de la residència Can Blai de Santa Eulària, una de la residència de Cas Serres de Vila i dos treballadors de la residència Sa Serra, a Sant Antoni. A aquests malalts, cal afegir-li quatre pacients ingressats a Can Vilàs, un d’ells a l’UCI.
La resta dels casos registrats a l’illa veïna, 25, romanen a les seves llars amb simptomatologia lleu, convenientment aïllats i amb el seguiment per part de les Unitats Volants d’Atenció al Coronavirus, UVAC. Entre els positius registrats a Eivissa hi ha cinc professionals sanitaris, mentre que altres 15 són en vigilància activa per contacte amb infectats.

Illes Balears
Segons dades del Ministeri de Sanitat, a les Balears, de dijous a divendres, s’han detectat 95 nous casos, cosa que fa pujar a 755 la xifra de positius, dels quals 662 són casos actius.
Ara mateix hi ha 237 ingressats a hospitals, 46 d’ells en les Unitats de Cures Intensives i 67 pacients han set donats d’alta. La Conselleria de Salut ha informat que el nombre de morts ascendeix a 26, quatre en les darreres 24 hores. La darrera víctima, de 56 anys, ha mort aquest matí a l’Hospital Universitari Son Espases.
La nostra comunitat compta amb l’1,17% dels casos registrats en tot l’Estat.

Espanya
El Ministeri de Sanitat ha elevat aquest dijous a 64.059 els casos de contagis de coronavirus, 7.871 afectats més que ahir i amb un total de 36.293 hospitalitzats. El nombre de morts puja a 4.858 persones, mentre que un total de 9.357 persones s’han recuperat i han rebut l’alta.
La Comunitat de Madrid continua sent la més afectada, amb 19.243 casos i 2.412 morts.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES