TOP
Imatge d’arxiu d’una aula.

Dos positius entre l’alumnat de Formentera, que acaba amb 10 setmanes sense casos

Coincidint amb l’augment de casos dels últims dies, Formentera ha romput una tendència favorable de 10 setmanes sense positius de covid-19 en l’àmbit educatiu. La passada setmana, del 12 al 18 de desembre, dos alumnes de Formentera van resultar positius en la prova de covid. Cal esmentar que fins ara, la unitat específica Educovid, destinada a seguir l’evolució de la COVID-19 als centres, no ha comunicat que hi hagi cap grup en quarantena a la nostra illa.
Fins avui a Formentera només s’havia detectat una infecció de covid a un docent, la setmana del 19 de setembre, i a dos alumnes, la setmana del 26 de setembre, la mateixa en què es va decidir l’única quarantena que s’ha realitzat en un grup educatiu a Formentera.
A la resta d’illes s’han detectat 368 alumnes positius, dels quals 354 són de Mallorca, quatre de Menorca i 10 d’Eivissa. Sumant els casos positius de les quatre illes, els 370 casos representen el 0,2 % del total d’alumnes.

Quarantenes a la resta d’illes
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi varen posar 34. Actualment, hi ha 63 grups en quarantena, el 0,78 % del total d’aproximadament 8.000 grups que hi ha a les Balears, de 51 centres educatius, dels quals 38 són a Mallorca, 10 a Menorca i tres a Eivissa.
Pel que fa al professorat, només un docent d’un centre de Mallorca ha donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,006 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa als cribratges, aquesta setmana passada s’han aplicat a 298 alumnes i 25 professors de 71 col·legis, amb un total de cinc positius.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES