TOP
Piscina Municipal de Formentera. Foto: CIF

La Piscina Municipal segueix tancada per feines de manteniment

La Piscina Municipal no ha obert després del dia de Reis, com ha set habitual els darrers anys, i seguirà tancada els dies vinents. Des del Consell s’ha informat que s’ha aprofitat l’aturada nadalenca per efectuar treballs de manteniment que encara no han finalitzat.
Malgrat que no hi ha data concreta per a la reobertura, és possible que la setmana vinent s’acabin les tasques, però en tot cas, els operaris estan pendents de l’arribada a Formentera de recanvis necessaris per escometre les feines. Ara bé, des de la institució insular s’ha informat que una vegada finalitzats aquests treballs, caldrà esperar “4 o 5 dies per escalfar l’aigua de la piscina gran”.

Il·luminació, filtres, pintura…
Entre les feines de manteniment de la Piscina Municipal, cal destacar la renovació de la il·luminació, que serà substituïda pels més eficients focus led, el canvi de tubs dels filtres de la piscina que es trobaven en mal estat, o el manteniment de les calderes que donen servei a aquesta instal·lació i a l’annex Poliesportiu Antoni Blanc. Així mateix, s’estan pintant els acumuladors d’aigua sanitària, s’ha procedit a la hipercloració de les instal·lacions, i a la descalcificació i desinfecció de dutxes i aixetes, entre altres.
Des del Consell s’ha recordat que els usuaris foren informats per correu electrònic i per la pàgina de Facebook Esports Formentera del tancament de la Piscina Municipal per feines de manteniment.

Compartir

PROGRAMES