TOP
Els jugadors del Formentera celebren el gol de Canina

Victòria per estrenar l’any (Formentera 2 Santa Catalina 0)

El Formentera ha encetat l’any 2021 amb una molt treballada victòria per dos a zero al Municipal contra el Santa Catalina de Palma i escala al quart lloc de la classificació del grup B de la tercera divisió balear. Canina al 10′ i Cucu al 90′ han certificat la victòria dels homes de Raúl Pérez en un partit molt intens i que s’ha disputat en un ambient gèlid a causa de les últimes capades de la borrasca Filomena.

La primera part ha vist un Santa Catalina que jugava amb una pressió molt alta i que no permetia al Formentera superar aquesta línia avançada dels mallorquins, que es trobaven molt ben col·locats, disciplinadament, sobre el terreny de joc. Fins i tot quan, després d’una gran jugada de Mena per la banda dreta que, després d’una bona cursa i diversos retalls, ha col·locat la pilota a la frontal de la petita perquè el 9 portuguès del Formentera la colés a l’escaire visitant, els jugadors rivals han seguit espitjant de manera agressiva. Amb un joc dur, vorejant la il·legalitat, els mallorquins no deixaven pensar als roig i negre, i, a poc a poc, s’anaven apropant a l’àrea del Formentera. Tanmateix, la primera part ha acabat amb aquest 1-0. Una única ocasió en els primers 45 minuts, un gol. Efectivitat màxima.

La segona meitat ha estat molt més vistosa pel que fa a les arribades a l’àrea contrària dels dos equips. Així, només reprendre’s el joc, Bernabéu ha hagut de treure una mà magistral perquè el Santa Catalina no empatés. A l’àrea visitant, Garmendia ha tingut el gol de la tranquil·litat, però la seva rematada de cap s’ha estavellat al travesser. Els darrers minuts d’encontre han set d’infart, amb el mig camp trencat i els dos equips tirant contres perillosíssimes. El Santa Catalina ha perdonat en un parell d’ocasions i, finalment, la connexió Iago-Cucu ha aparegut i l’andorrà ha anotat el definitiu 2-0 en temps de descompte.

(Abans del començament del partit, s’ha guardat un minut de silenci per la mort de l’antic directiu del club, Joan Ribas).

Compartir

PROGRAMES