TOP
Formentera es troba en el nivell 3 d’alerta sanitària.

Tres dels 36 casos actius de Formentera es troben hospitalitzats

Formentera ha registrat un nou positiu durant el diumenge, de manera que compta amb 36 casos actius, una xifra idèntica a la de fa una setmana. Del total de pacients, 33 presenten un quadre lleu o asimptomàtic i reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’altra banda, hi ha tres contagiats formenterers ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses, un més que ahir.
Cal destacar que els diumenges el laboratori de Microbiologia de Can Misses només realitza proves urgents (per ingressos, parts o intervencions quirúrgiques), uns resultats als quals s’han d’unir els dels tests ràpids d’antígens que es realitzen en els diferents dispositius d’atenció urgent, com ara l’Àrea d’Urgències.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 238 casos de coronavirus.

Un mort a Eivissa
En el conjunt de les Pitiüses el Laboratori de Microbiologia de l’Àrea de Salut ha detectat en l’última jornada 65 nous casos, dels quals 64 fan referència a Eivissa. Així mateix s’han donat en les últimes hores 29 altes i la xifra de casos actius arriba als 1.072, 35 més que ahir, dels quals 1.036 corresponen a Eivissa i 36 a Formentera.
L’Àrea de Salut ha informat del traspàs, ahir a la tarda, d’un home de 74 anys que es trobava ingressat a l’UCI. Ja han mort 30 persones amb covid a les Pitiüses.
D’altra banda, hi ha 36 persones hospitalitzades en la salut pública pitiüsa, dues menys que ahir, de les quals 29 estan en planta, i set a l’UCI. A més, 1.036 persones reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 1.003 a Eivissa i els esmentats 33 de Formentera. Per últim, puja la xifra de professionals en vigilància activa, que passa dels 70 registrats el passat divendres, als 107 d’avui, dels quals 31 són positius, 11 més que en l’últim recompte.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES