TOP
Un professional administra una vacuna contra la covid a Eivissa.

Demà comença la vacunació de 58 dels professionals de l’Hospital de Formentera

L’Àrea de Salut pitiüsa ha informat que demà dimecres, 13 de gener, està previst que s’inicii la vacunació contra la covid-19 de 58 dels professionals de l’Hospital de Formentera i del Centre de Salut de l’illa, en la línia de la previsió que el Govern balear féu pública a Ràdio Illa.
En aquesta fase s’administrarà la vacuna als treballadors que es considera que ocupen llocs de feina on suporten un alt risc d’exposició a la covid-19, com per exemple l’àrea d’Urgències o els encarregats de la presa de mostres als possibles contagiats. La vacunació d’aquest col·lectiu es farà en dos dies, demà dimecres 13 de gener seran cridats a vacunar-se a l’Hospital de Can Misses els treballadors de l’Hospital i Centre de Salut de Formentera que resideixen a Eivissa. D’altra banda, divendres 15 de gener el dispositiu de vacunació, format per professionals de Servei de Salut Laboral, es desplaçarà a Formentera per continuar amb la resta dels treballadors inclosos en aquesta fase.

Previsió de la vacunació d’altres col·lectius
Cal esmentar que la vacunació va començar a Eivissa el 4 de gener amb el col·lectiu d’ingressats i treballadors de residències. Una vegada conclosa la vacunació d’aquest col·lectiu, s’amplia la campanya als professionals sanitaris que facin feina en primera línia de risc i posteriorment als empleats de la salut en general. Segons les previsions del Govern, després es vacunarà a les persones dependents que no es trobin ingressades en residències.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES