TOP
Vista aèria del port de la Savina.

Govern: “El sector nàutic ens va posar difícil l’aprovació del decret de Transport Marítim”

Xavier Ramis, director general de Transport marítim i aeri del Govern, explica que a partir de l’1 de març totes les companyies marítimes i aèries només podran demanar la condició de resident dels seus clients en finalitzar el procés de venda. Una mesura que vol erradicar la possibilitat que les companyies puguin cobrar preus més cars pels bitllets dels residents. Així mateix, Ramis també aborda la demanda de Formentera per recuperar la barca de les 22 h de Vila a la Savina o l’aprovació pendent del decret de Transport Marítim.
Alfonso Rodríguez, portaveu de Consubal (Consumidors i Usuaris de Balears) també ha valorat aquest mesura i, d’altra banda, ha advertit sobre alguns incompliments per part de les companyies aèries de la normativa que protegeix als consumidors.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES