TOP

Tres nous positius a Formentera, que suma 42 casos actius

L’Àrea de Salut pitiüsa ha comunicat tres nous casos de covid-19 a Formentera i la xifra de positius actius ascendeix a 42. Del total de pacients en tractament, 40 presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllats a casa, sota seguiment dels equips d’Atenció Primària. D’altra banda, segueixen ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses els altres dos pacients de Formentera. D’ençà que ha començat la pandèmia s’han detectat 245 positius a l’illa.

Eivissa: tres morts i 256 nous casos
A l’illa veïna, l’Àrea de Salut ha informat de la mort, la passada nit i la matinada, de tres persones que presentaven patologies prèvies i que es trobaven ingressades a la Unitat F de Medicina Interna, dues dones de 82 i 85 anys i un home de 85.
En les últimes hores s’han registrat 256 nous casos positius en covid-19 a Eivissa. També s’han donat 13 altes, de manera que els casos actius a l’illa veïna ascendeixen a 1.584, és a dir, 240 més que ahir.
D’altra banda, la xifra de pacients hospitalitzats puja i passa de 45 a 55, dels quals 46 estan en planta (dos d’ells procedents de Formentera) i nou continuen a l’UCI, que també acull dos pacients més d’altres patologies. D’aquesta manera, encara queden quatre places lliures a la unitat de crítics.

Encara no fa falta augmentar la capacitat de l’UCI
Segons l’Àrea de Salut, de moment no és necessari ampliar l’UCI i posar en marxa el pla de contingència, cosa que permetria incrementar les places d’aquesta unitat de 15 a 44. A més, la mateixa font informa que la situació actual permet continuar amb l’activitat quirúrgica programada.
Per últim, a Eivissa hi ha 1.531 persones positives en covid en seguiment domiciliari pel seu estat lleu o asimptomàtic. Finalment, segueix en augment el nombre de professionals de la salut pitiüsa en vigilància activa, que passa de 142 a 155, dels quals 57 són positius, 10 més que en l’últim recompte.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES