TOP
a xerrada es retransmetrà dijous a les 17 h pel canal de Facebook del Consell.

L’impacte de l’entorn digital en els joves, a les ‘Xerrades per a famílies’

‘Massa pantalles’ és el títol de la conferència del cicle ‘Xerrades per a famílies’ que impartirà aquest dijous, 28 de gener, el psicòleg Jordi Bernabeu Farrús, especialitzat en conductes addictives.

Resoldre dubtes freqüents
La situació d’alerta sanitària ha modificat els nostres patrons de conducta en diferents espais del nostre dia a dia. També en les pantalles. Per això, des del Consell s’ofereix aquesta xerrada dirigida a famílies on es tractarà de diversos temes que tendeixen a ser preocupacions comunes i generals, com quin és el temps d’exposició a les pantalles, els continguts i els riscos associats, etc., de cara a poder resoldre els dubtes que aquest tema genera. “La idea és parlar de com prevenir alguns dels usos que poden ser problemàtics i donar les pautes o criteris que ens ajudin a donar respostes i ajudin a evitar-los”, comenta el psicòleg Jordi Bernabeu.

Organitzada per l’àrea de Benestar Social, la xerrada es retransmetrà dijous a les 17 h pel canal de Facebook del Consell de Formentera i aborda l’impacte de l’entorn digital en infants i adolescents.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES