TOP
La crisi sanitària ha obligat a reconvertir els tallers a mode virtual.

El Consell i la Caixa impulsen tallers virtuals per a la gent gran

El Consell, en conveni amb la Fundació “la Caixa”, impulsen tallers virtuals en directe per a la gent més gran de 60 anys. Tenint en compte la situació derivada del context de pandèmia, el Programa de Gent Gran de la Fundació ha adaptat el ventall d’activitats per donar resposta a les necessitats actuals mitjançant diferents itineraris.

Afavorir la salut i el benestar
Tots els itineraris proposats busquen el mateix objectiu: aconseguir un desenvolupament més harmònic i equilibrat en les diferents àrees del funcionament humà, oferint activitats complementàries que afavoreixin una bona salut i un millor benestar. Alhora, volen maximitzar les capacitats i els recursos personals que fomentin un bon envelliment, augmentant la motivació pel dia a dia a través d’activitats i vincles diferents.

Itineraris
En total, es formaran grups de tallers en línia de franc en els itineraris de «Salut i activitat física», per facilitar a les persones grans les eines necessàries per promoure la seva autonomia i millorar el seu benestar; «Desenvolupament personal i benestar emocional», recursos per millorar l’estat emocional de les persones i desenvolupar un projecte de vida d’acord amb la situació actual; «Competències digitals», una proposta diferent per utilitzar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) durant el dia a dia; i «Cultura», per crear un espai de reflexió i conversa al voltant d’un llibre o de la història de la música.

Inscripcions i material necessari
El període d’inscripcions resta obert fins al dimecres vinent, 17 de febrer, i es podrà fer una sol·licitud màxima de tres itineraris per trimestre i per persona. Per això, cal disposar d’un dispositiu electrònic, connexió a Internet, càmera incorporada i una adreça de correu electrònic. Les inscripcions es poden formalitzar cridant al 900 264 459.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES