TOP
Un ferri navega entre les Pitiüses.

Suspesa la barca de les 6 h “temporalment” per mor del tancament perimetral

El Consell de Formentera ha informat Ràdio Illa que la barca de les 6 h del matí que enllaça la Savina amb Eivissa “ha set suspesa temporalment, fins que finalitzi el tancament perimetral”. Baleària així ho comunicà al Govern balear i al Consell de Formentera la setmana passada i la barca ha deixat d’operar aquest dilluns.
Fonts del Consell han afegit que “l’ocupació d’aquesta connexió era pràcticament nul·la per mor del tancament perimetral”.
Cal esmentar que el passat 16 de novembre Baleària restablí el trajecte marítim de les 6.00 h del matí de dilluns a divendres.
Aquest servei va ser fruit d’un acord entre administracions públiques i la naviliera i tenia per objectiu satisfer la demanda de Formentera de mantenir durant tot l’any un enllaç marítim amb Eivissa a les 6.00 h i donar compliment a la Llei de Transport Marítim, que segueix pendent del seu desplegament reglamentari des de fa més de 10 anys.
El conseller balear de Mobilitat, Marc Pons explicà en aquell moment que l’acord amb Baleària no suposa cap despesa econòmica per al Govern i remarcà la disposició de l’empresa per garantir aquesta connexió tan important per als residents a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES