TOP
El mercat immobiliari de Formentera segueix amb els preus alts malgrat la pandèmia.

“El mercat immobiliari de l’illa està igual o amb més pressió que abans de la covid”

Felip Portas, soci de Mèdia Assessors, descriu el panorama immobiliari a Formentera, on assegura que no s’ha notat la baixada del 23% de compres d’habitatge que s’ha registrat en el conjunt de les Illes Balears. Portas assenyala que per mor dels alts preus, el mercat de primera residència a l’illa és marginal i la majoria d’adquisicions es realitzen per destinar el bé immoble a segones residències i eventualment al mercat del lloguer vacacional.
En canvi, Jeffrey Fernández, delegat del Col·legi d’APIS a Eivissa i Formentera, assenyala que els mesos de pandèmia han aturat les vendes, si bé els preus no baixen significativament.

Compartir

PROGRAMES