TOP
Imatge de la Mitja Marató. CIF/Arxiu

La XII Mitja Marató es muda a la tardor

El Consell, a través de les àrees de Promoció Turística i Esports, ha informat en nota de premsa que la XII Mitja Marató i la Cursa 8 km se celebraran el pròxim 9 d’octubre. La presidenta i també consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que s’ha acordat aquesta nova data de manera consensuada amb l’àrea d’Esports, els representants del sector empresarial de l’illa i els partits polítics.
“La situació sanitària es preveu que sigui millor a l’octubre que al maig, ja que la vacunació estarà més avançada; a més, a principi de temporada esperam començar amb l’organització dels esdeveniments de petit format per reforçar la campanya ‘Descobreix Formentera al maig’, que enguany s’allargarà al juny, i els més multitudinaris esperem poder fer-los ja a final de temporada”, ha declarat Ferrer.

Coincidint amb pont festiu
D’altra banda, la presidenta ha volgut agrair la fidelitat dels participants inscrits que esperen des de maig de 2020 a poder venir a la nostra illa a córrer la Mitja Marató. “Les noves dates de la cursa s’han fet coincidir amb un pont festiu en l’àmbit estatal, amb la qual cosa aprofitarem per fer una campanya de reclam per als visitants amb l’organització d’altres esdeveniments de caràcter cultural i gastronòmic inclosos dins la campanya ‘Descobreix Formentera a l’octubre’, i els oferirem altres valors afegits com a reclam per allargar la temporada”, ha concretat la presidenta.

Opcions per als participants
Des de l’empresa organitzadora de la prova, es valora la nova data escollida, la comprensió dels atletes inscrits i s’ofereixen diferents opcions als corredors, com ara transferir automàticament la seva inscripció al 9 d’octubre sense necessitat de completar cap formulari. A més, fins al 25 d’abril, aquells atletes que estiguin inscrits i no puguin participar en aquesta ocasió, tenen la possibilitat de transferir la inscripció per a l’edició 2022 que se celebrarà el maig, o també poden transferir el seu dorsal a un altre atleta o executar la baixa i devolució de l’import de la inscripció abonat en el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació. Els inscrits rebran un correu electrònic per part d’Unisport, informant amb detall de totes les opcions i poden consultar també el web de l’organització.

Octubre esportiu
Per la seva part, la vicepresidenta, Ana Juan, que temporalment assumeix les competències d’Esports a causa de la baixa per maternitat de Paula Ferrer, ha destacat “el consens per part de tots els agents implicats en l’organització de l’esdeveniment per poder celebrar aquesta prova, que és tot un referent esportiu en el calendari nacional”. A més, la vicepresidenta ha assenyalat que “l’àrea d’Esports està treballant en la coordinació i organització d’esdeveniments esportius durant tots els caps de setmana d’octubre per poder celebrar proves tan destacades com el triatló, la marnató i la volta cicloturista i BTT la Mola”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES