TOP
Andrea Romero just abans de començar la seva semifinal

Andrea Romero Escandell es queda a les portes de la final

Andrea Romero Escandell ha quedat a les portes de classificar-se per a la final de demà del Campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta que s’està disputant aquest cap de setmana a Madrid, en fer sisena en la seva semifinal dels 1500 metres quan necessitava quedar cinquena.
L’atleta del Joventut Atlètica d’Elx iniciava la seva semifinal sabent que la primera s’havia corregut en un ritme molt lent i que si acabava cinquena es classificaria per la gran final de demà. Tot i que ho ha intentat i ha fet una cursa valenta, la joveníssima atleta formenterera ha vist com en la segona meitat de la cursa se li escapava el grup capdavanter en la seva experiència en un campionat absolut.

Per altra banda, el també formenterer Òscar Santos Mayans, del Unicaja Jaén Paraíso Interior, tampoc ha pogut classificar-se per a la final dels 1500 metres en quedar setè a la seva sèrie. En el seu cas, la cinquena posició no li haguera valgut perquè la seva semifinal ha sigut molt més lenta que la primera i, per tant, per temps no hagués assolit l’entrada a la final.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES