TOP
Hospital de Can Misses. Arxiu

Un ingressat i 5 casos lleus a Formentera

Formentera no ha registrat cap nou cas de covid en les últimes hores. Cal esmentar que ahir era festiu i per aquest motiu només es realitzaren proves urgents en el Laboratori.
Formentera compta amb 6 casos actius: d’una banda, es manté la xifra de 5 pacients lleus o asimptomàtics que reben atenció domiciliària, i de l’altra, hi ha una persona de l’illa que ha set hospitalitzada en planta a Can Misses, cosa que suposa una novetat amb relació al darrer recompte, del passat divendres, quan no hi havia cap ingressat. A més, és la primera vegada des del 3 de febrer, quan començà a caure la xifra de 173 casos actius, que creix la xifra d’afectats, encara que sigui en un sol cas.
Pel que fa a les dades epidemiològiques, es mantenen pràcticament igual, amb una incidència acumulada a 14 dies de 41 casos per 100.000 habitants i una taxa de positivitat a 14 dies que ha pujat lleugerament, passant del 2,7% al 3,1%.
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 429 casos de coronavirus a Formentera.

Eivissa i Formentera
En l’àmbit pitiús l’Àrea de Salut ha informat que el 95% dels contagis des de l’inici de la pandèmia ja ha rebut l’alta. Concretament s’han comptabilitzat 10.245 curacions.
A Eivissa hi ha 436 casos actius, dels quals 381 presenten un quadre lleu. D’altra banda hi ha hospitalitzades 56 persones, 43 en les unitats covid (una d’elles és el cas de Formentera) i 13 a l’UCI.
Finalment, segueix descendint la xifra de professionals de la salut en vigilància activa fins als 15, un 42% menys que dijous, data en la qual es comptabilitzaven 26 treballadors en aïllament.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES