TOP
Cartell d’activitats de març del Casal de Joves de Formentera.

El Casal de Joves inicia les activitats de març amb el Dia de la dona

L’àrea de Joventut ha presentat avui les activitats previstes al Casal de Joves per aquest mes de març. La consellera d’Igualtat i Joventut, Vanessa Parellada, ha destacat les activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona que se celebra dilluns vinent 8 de març. “Des del Casal de Joves hem organitzat activitats perquè els i les joves siguin conscients de la necessitat de lluitar per la igualtat i de la seva importància cabdal en aquesta lluita, perquè són el present, però també són el futur”, ha declarat Parellada.

Documental sobre la dona als llocs de poder
La programació comença avui dimecres amb la projecció d’un documental, Miss Escaparate, en què es descriu l’escassa participació de les dones als llocs de poder i es qüestiona la limitada i estigmatitzada visió que els mitjans n’ofereixen. Seguint amb la mateixa temàtica, dissabte es faran activitats relacionades amb el mural de la dona que hi ha a l’espai exterior del Casal, dissenyat i executat per Viking Fader.

Activitats artístiques
Al Casal de Joves també s’han organitzat activitats relacionades amb l’art, com la creació d’stickers els divendres 5 i 12, el taller de pintura centrífuga el dimecres 10, la instal·lació per realitzar acabats d’Spin Art i la Tarda d’Art de creació lliure amb diferents materials el dissabte 13.
El divendres 19 hi haurà un taller de Cal·listènia.
El dissabte 20 es donarà a conèixer el concurs Beni Trutmann al jovent perquè participi en la modalitat de telèfon mòbil.
Així mateix, es continuarà amb activitats en línia tractant els hàbits saludables: el dimecres 17 es llançaran una sèrie de recomanacions per millorar els hàbits diaris i el dissabte 27 s’impartirà un taller de maquillatge en línia.
Per últim, cal destacar que es continua amb les classes de Dansa Urbana en línia de dimarts a dissabte de 16.30 a 17.30 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES