TOP
Façana del Poliesportiu Antoni Blanc.

Pròxims objectius: reactivació de les competicions esportives i del públic a la grada

El Govern balear ha informat que davant el procés de desescalada que també afecta l’esport està en contacte amb les federacions i els clubs per aconseguir tornar de forma progressiva a la normalitat sempre que les dades epidemiològiques ho permetin.
El compromís del Govern és cada 15 dies revisar la situació de la pandèmia per poder desescalar totes les activitats econòmiques i socials, entre elles l’esport. Ara ja s’han pogut reiniciar els entrenaments amb contacte físic a partir dels 12 anys i les competicions amb contacte a Menorca.
El pròxim objectiu és reiniciar les competicions esportives d’esports d’equip i de contacte a les altres illes, mirar d’ampliar l’activitat amb els menors de 12 anys perquè es permetin els entrenaments amb contacte i aconseguir obrir les competicions al públic com ja és possible a Menorca.

Contacte permanent
L’objectiu de la conselleria és seguir la línia de diàleg amb els representants del sector i amb el nous actors que puguin sorgir, cercant equilibris necessaris entre la situació sanitària actual i el foment de la pràctica esportiva que és essencial en la nostra societat. De fet des de l’inici de la pandèmia s’ha mantingut un contacte permanent amb el teixit esportiu, especialment amb les federacions esportives, però també amb els clubs, entre d’altres amb els que impulsen la Plataforma SOS Esports.

Compartir

PROGRAMES