TOP
Les jugadores del Cosmitos aplaudeixen al públic després d’un partit.

Desescalada a l’esport: assistència de públic i competició per a majors de 12 anys

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha remès una missiva als clubs en què avança les novetats de la desescalada que es farà oficial els pròxims dies, previsiblement el dissabte 13 de març. La flexibilització s’ha acordat amb la participació del Govern balear i altres federacions -cosa que fa pensar que afectaria a totes les disciplines esportives-. Això sí, aquesta desescalada queda en tot moment supeditada a l’evolució de les dades epidemiològiques.
Les mesures avançades per la Federació són diferents per a cada illa i en el cas de Formentera, està previst que els jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys puguin entrenar amb contacte amb un màxim de 3 sessions per setmana. A més, els majors 12 anys, també podran tornar a la competició.
En canvi a Eivissa, la flexibilització és més moderada i contempla exclusivament els entrenaments de jugadors de més de 12 anys amb un màxim de 3 sessions per setmana, sense autoritzar el retorn a la competició.
D’altra banda, en el conjunt de les quatre illes està previst permetre l’entrada al públic o acompanyants, tant a les competicions autonòmiques com a les estatals, però amb restriccions. Serà el BOIB del pròxim dissabte on s’especifiquin exactament el nombre de persones i condicions a aplicar.
De moment, segons la carta de la FFIB, aquesta proposta encara s’està enllestint i haurà de ser aprovada per la Comissió Delegada. Serà en aquest moment, quan es comunicaria oficialment.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES