TOP
Mateo Jiménez i Helena Lafuente en aigües de Sa Ràpita, a principis de març.

10 formenterers participen al Campionat d’Espanya de surf de vela

Avui comença a Santa Pola, Alacant, el Campionat d’Espanya de surf de Vela, que compta amb 10 participants formenterers. Han aconseguit la classificació per la cita estatal els esportistes del Club Surf Formentera, Hugo Colomar (sub 13), Mateo Jiménez, Matias Conill i Helena Lafuente (sub 15) i Gisela Colomar (sub 17). D’altra banda, Sergi Lafuente i Biel Fornés, també del CS Formentera, navegaran en la modalitat techno plus i en la categoria sense límit d’edat.
Per últim cal destacar que en la modalitat foil participaran els regatistes formenterers del Club Nàutic s’Arenal, Xicu Ferrer i Naiara i Zoe Fernández, tots ells en sub 19.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES