TOP
Hugo Colomar en acció al Campionat d’Espanya de surf de vela a Santa Pola (foto: organització)

Hugo Colomar, Mateo Jiménez i Naiara Fernández campions d’Espanya a Santa Pola

Bones notícies des d’Alacant en la darrera jornada del Campionat d’Espanya de surf de vela on Hugo Colomar (Club Surf Formentera) ha pogut mantenir la primera posició en categoria sub13 i ha aconseguit el campionat, Mateo Jiménez (Club Surf Formentera) ha fet el mateix en la categoria masculina sub 15 (segona posició en l’absolut) i Naiara Fernández ha quedat primera en dones (posició 21 en absolut) en categoria IQFoil (CN s’Arenal). A més a més, en Sergi Lafuente, s’ha endut la plata en quedar segon en la categoria techno plus.

La sort ha set més diversa entre els altres formenterers desplaçats a Santa Pola. Matías Conill (Club Surf Formentera) s’ha quedat a les portes del podi en acabar quart i Helena Lafuente, també del Club Surf Formentera, ha quedat allunyada del caixó en la meitat de la taula.

En categoria sub 17, na Gisela Colomar es va luxar l’espatlla en la primera jornada i va haver d’abandonar. Finalment, en Biel Fornés, ha quedat novè en categoria techno plus. Els dos pertanyen  al Club Surf Formentera.

Pel que fa als formenterers més grans, que ja participen en categoria IQFoil i tots en l’equip del CN s’Arenal, a part de la ja esmentada victòria de na Naiara Fernández (lloc 21 en l’absolut de la seva categoria), en Xicu Ferrer ha fet un meritori setè lloc i na Zoe Fernández no ha pogut competir les dues últimes jornades després d’un esquinç i ha acabat en el lloc 27 en absolut i tercera classificada en dones.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES