TOP
Un sanitari pren una mostra a un resident. Foto: P.G.

Una jornada més sense positius: Formentera segueix amb 3 casos

No s’han registrat altes ni nous casos a Formentera i els 3 positius actius de l’illa segueixen lleus i aïllats a casa sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia, s’han diagnosticat 445 contagis de coronavirus a l’illa. Com que l’últim cas notificat va tenir lloc el 16 d’abril, fa més de dos setmanes, han quedat a zero els principals valors epidemiològics de Formentera, com la incidència acumulada a 14 dies (IA14) i la taxa de positivitat.

A Eivissa, els casos actius es mantenen estables en 110, després d’una jornada en la qual el nombre de nous contagis, sis, tots ells a Eivissa, ha estat exacte al d’altes donades pels metges, segons les dades facilitades aquest migdia per la conselleria balear de Salut. D’aquests 110, la majoria són lleus o asimptomàtics, 101. D’altra banda, el nombre de pacients covid en estat greu o crític, és a dir que es troben hospitalitzats, continua descendint a les Pitiüses. En aquests moments hi ha 9 ingressats, un menys que ahir. Sis romanen en planta i tres en unitats de crítics, els mateixos que en les últimes tres jornades. Això suposa que els hospitalitzats pel covid, ara ja gairebé tots per les seqüeles que els ha deixat la malaltia i no pel propi contagi, s’ha reduït de manera considerable en l’última setmana: un 40%.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES