TOP
Interior de la piscina municipal. Foto: CIF

La piscina municipal reobre aquest dimecres

Aquest dimecres torna a obrir la piscina municipal després d’haver restat tancada per obres. Des del passat mes de gener s’han dut a terme diferents treballs que han consistit principalment en el canvi de la màquina deshumectadora, actuacions de reparació i impermeabilització al sostre de la piscina, obres als vestidors, millores a l’àrea dels monitors, canvi dels llums de l’interior per llums de baix consum i reparació dels vasos de les piscines, canvi de les canonades de la sala de calderes i tasques de manteniment com ara pintura o neteja.
La principal obra realitzada ha set la substitució de la màquina deshumectadora, un aparell que es va instal·lar fa ja quinze anys, quan es va cobrir la piscina, i que havia esgotat la seva vida útil. La tramitació administrativa es va iniciar l’any passat i es va aturar arran de l’estat d’alarma. Ara, finalment, ja s’ha pogut instal·lar. El cost d’aquesta nova màquina ha estat de 102.850 euros.

Piscina coberta “amb millors garanties”
La vicepresidenta Ana Juan, que assumeix temporalment l’àrea d’Esports, ha destacat, que “per fi, després d’aquest temps d’obres, els usuaris ja poden gaudir de la piscina” i ha lamentat “les molèsties ocasionades als usuaris”. Juan ha assenyalat que “no ha set una obra senzilla, des de l’inici de la tramitació, per la pandèmia, i amb inconvenients sobre la marxa; a més, s’ha aprofitat per fer altres treballs de reparació i manteniment en altres zones, com els vestidors i espais comuns. Ara ja es pot gaudir d’una piscina coberta amb millors garanties”.

Tornen les activitats dirigides
Amb la reobertura de la piscina, també tornen les activitats dirigides d’aquafitness i gimnàstica suau, aturades des de l’inici de la pandèmia. A partir de demà ja es podrà demanar cita i les reserves al poliesportiu cridant al 971 32124.

Protocols sanitaris
L’ús de la piscina es fa amb les mesures de seguretat, tal com marquen els protocols sanitaris. Així, el bany lliure tendrà una durada de 45 minuts, la dutxa es podrà fer servir durant un quart d’hora, i no es podran fer servir les taquilles dels vestuaris. Es podrà utilitzar el material de piscina, que una volta usat, s’haurà de desinfectar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats i els usuaris sols es poden llevar la mascareta en el moment de la pràctica esportiva.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES