TOP
Hospital de Can Misses. Arxiu

Can Misses lliure de covid i Formentera baixa a 2 positius

L’hospital de referència a les Pitiüses per a tots els positius de covid, Can Misses, ha quedat sense pacients actius en SARS-CoV-2 per primera vegada des de l’inici de la pandèmia. L’únic positiu ingressat en planta, a la unitat de Medicina Interna F, i que es trobava en aïllament, ja no té actiu el virus des del divendres.
Des de març de l’any passat fins avui 907 persones han set hospitalitzades i 804 ja s’han curat, és a dir, 9 de cada 10 persones ingressades. D’altra banda, s’ha hagut de lamentar la mort de 94 persones.
Actualment queden 9 pacients recuperant-se de les seqüeles, 6 en planta i 3 a l’UCI, cap d’ells aïllat.
Pel que fa a la situació a Formentera, baixa de 3 a 2 la xifra de casos actius, i com que ambdós presenten un quadre lleu resten aïllats a casa sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 445 casos de coronavirus a Formentera. Com que l’últim cas notificat va tenir lloc el 16 d’abril, fa més de dos setmanes, han quedat a zero els principals valors epidemiològics de Formentera, com la incidència acumulada a 14 dies (IA14) i la taxa de positivitat.
A Eivissa a més del 9 ingressats, hi ha 94 persones amb un quadre lleu que reben seguiment domiciliari.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES