TOP
Façana de la farmàcia de Sant Ferran. Arxiu

Es podrà demanar cita a la farmàcia per ser vacunat de covid

El Servei de Salut ha arribat a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) perquè els ciutadans que així ho vulguin puguin demanar, a les farmàcies i per mitjà del web BITCITA, cita per ser vaccinats.
L’objectiu és orientar i ajudar la ciutadania amb menys coneixements informàtics. A InfoVacunaCovid s’ha detectat una afluència rellevant de telefonades d’usuaris que desconeixen el maneig d’eines digitals o que no disposen de connexió a internet. Per aquest motiu s’ha sol·licitat la col·laboració del COFIB, perquè a partir d’ara els usuaris amb aquests problemes puguin demanar cita per internet, des de les farmàcies, per ser vacunats.

Cita per Internet
El Servei de Salut, a fi d’agilitar el procés de vaccinació contra la covid, va posar en marxa el 16 d’abril un sistema nou per demanar cita per mitjà d’Internet. Per a això va crear l’aplicació BITCITA, fàcil d’usar, molt intuïtiva i que no requereix cap formació prèvia. Simplement n’hi ha prou a accedir-hi i registrar-se amb el DNI o CIP autonòmic afegint l’any de naixement.
Fins ara, més de 10.000 persones han demanat cita per mitjà de BITCITA per ser vacunades. En aquests moments ho poden fer els i les nascudes entre 1952 i 1961.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES