TOP
Un professional sanitari realitza test d’antígens.

Formentera segueix amb 2 actius lleus

En les últimes hores no s’han registrat ni nous casos de covid ni noves altes a Formentera, de manera que l’illa segueix comptant amb 2 casos actius que presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllats a casa sota seguiment facultatiu. En l’acumulat des de l’inici de la pandèmia, s’han detectat 445 casos de coronavirus. L’últim positiu es notificà el passat 16 d’abril, és a dir, fa més de 2 setmanes, de manera que les principals dades epidemiològiques, com ara la incidència acumulada o la taxa de positivitat, han quedat a zero.
A Eivissa hi ha 107 persones afectades, de les quals 98 presenten un quadre lleu i resten a casa. En canvi, hi ha 9 pacients que han de ser atesos a l’Hospital de Can Misses: 7 en planta i 2 a l’UCI (un menys que ahir). Cal esmentar que tots els ingressats ja han negativitzat i s’estan recuperant de les seqüeles sense haver de complir aïllament. Per últim cal destacar que no hi ha canvis en el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, que segueix sent 4, sense que cap d’ells sigui positiu. Avui es compleixen 29 dies sense detectar cap positiu entre el personal sanitari pitiús.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES