TOP
Instantània de la cursa disputada l’any passat. Foto: CIF

Prop de 350 atletes disputaran aquest cap de setmana la X Formentera All Round Trail

La desena edició de la Formentera All Round Trail arriba aquest cap de setmana amb la disputa de les tres proves: FART, de 72 km i Half Round Formentera Trail, de 42 km, que es disputen dissabte; i el Tros de Fart, de 21 km, el diumenge. La competició està organitzada pel Consell de Formentera, Grup Esportiu Espalmador, el club Penya Esportiva Són Marçal i Elitechip SL. La competició compta amb prop de 350 d’atletes inscrits en les tres proves.

Recorregut
La Formentera All Round Trail recorre la costa de l’illa partint de la Savina dissabte a les 9 h, i arribant al mateix punt. Conjuntament se celebra la Half Round Formentera Trail, de 42 km, amb sortida a les 9 h as Arenals i arribada a la Savina. Enguany, el Tros de Fart, de 21 km, es disputarà el diumenge a les 9 h amb sortida as Caló i arribada a la Savina. Cal recordar que la Formentera All Round Trail també es pot fer per parelles de relleus.

Respecte pel medi ambient
Des del Consell es destaca que la FART “és una prova respectuosa amb el medi ambient” i es recorda que la participació en la prova “implica el coneixement i l’acceptació d’unes normes de caràcter especial, ja que una part de la prova es desenvolupa a l’interior d’espais protegits, que estaran degudament identificats”. Així, en aquestes zones, entre altres restriccions, no es pot utilitzar cap mena d’element sonor que pugui produir sorolls estridents, ni sortir del traçat marcat o cridar o emetre sons o sorolls forts. Sols es podran fer servir bastons amb punta de goma.
Tampoc es podrà llençar envasos, embolcalls i qualsevol mena d’escombraires. Cada participant haurà de senyalitzar els seus gels i barretes amb el número del dorsal i si es troba un embolcall amb el dorsal, el corredor podria ser sancionat. L’organització habilitarà un total de 5 avituallaments durant tot el recorregut de la Formentera All Round Trail, 3 per la Half Round i 1 per al Tros de FART.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES