TOP
Preparació de dosi per vacunació. Foto Àrea de Salut

L’àrea de Salut administrarà 25 vacunes diàries a Formentera fins dimarts vinent

L’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera administrarà els propers dies, des d’avui fins al 18 de maig, prop de 7.600 vacunes en els diferents dispositius, amb una mitjana diària de gairebé 1.100 vaccines entre totes dues illes.

Formentera
Al punt de l’Hospital de Formentera s’hi administraran 174 vacunes, ja que es disposarà durant tota la setmana d’una línia per administrar la vacuna d’AstraZeneca. Això fa que la mitjana de vacunacions en aquest punt de la nostra illa sigui de prop de 25 dosis diàries.

Eivissa
Recinte firal
Al recinte firal de Vila està prevista la vacunació de més de 7.000 persones en les cinc línies que hi haurà operatives cada jornada, amb la novetat que per primera vegada s’aconseguiran les sis línies actives durant el cap de setmana, els dies 15 i 16 de maig.
El recinte firal amplia així la seva capacitat i passa a tenir operatives cinc línies de manera constant i sis línies de vacunació el cap de setmana. Això permetrà inocular la protecció contra la covid a 7.181 persones.

Centre de vaccinació
El centre de vacunació d’Eivissa disposarà cada dia de tres línies destinades a la vacunació amb Pfizer, la qual cosa suposa 4.416 en aquesta setmana. A això cal sumar una altra línia més de Moderna per a primeres i segones dosis, amb capacitat per a administrar 1.715 vacunes en aquests set dies vinents. Hi haurà, a més, dues línies més de vacunació amb AstraZeneca, que inocularà la protecció a 1.050 persones més en aquesta setmana vinent.

Atenció primària i Can Misses
Atenció Primària continuarà la setmana vinent amb l’administració de la segona dosi a persones majors, tant en els centres de salut com a domicilis. A Can Misses també hi haurà vaccinació els propers dies i es continuarà amb la vacunació del grup 7, format per persones especialment vulnerables amb patologies i condicions de risc alt de patir conseqüències greus davant contagi per covid, a més de citar a les persones amb al·lèrgies a l’hospital de dia mèdic. Entre Atenció Primària i la vacunació de Can Misses està previst que s’aconsegueixi a unes 230 persones.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES