TOP
L’oficina del SEPE a Formentera es troba al carrer Pla del Rei.

Sílvia Tur reclama més personal per al SEPE de Formentera

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat aquest dijous per unanimitat exigir al Govern d’Espanya que cobreixi, “amb caràcter d’urgència”, la plaça de treballador del SEPE encarregat de l’atenció presencial d’aquest servei previst per a Formentera. A més, la cambra ha instat el Govern de les Illes a què el SOIB ajudi de forma provisional el SEPE a Formentera per tal que el servei als ciutadans es vegi el menys afectat possible.
Durant el debat a la Comissió de Treball i Turisme, la diputada per Formentera, Sílvia Tur, ha recordat que “molta gent ho està passat malament per coses que tenen fàcil solució”, com la impossibilitat de demanar cita o de cobrar les prestacions a temps.

Sílvia Tur.

SEPE a les Balears
La iniciativa, presentada per Tur i Més per Menorca, també proposava la correcció de les deficiències del SEPE en el conjunt de les Illes. Al respecte, s’ha aprovat demanar al Govern espanyol: crear mesures de fidelització i compensació salarial per als treballadors per facilitar la consolidació i estabilització de plantilles; cobrir les places vacants a les Balears; prendre les mesures necessàries per a garantir la continuació de les places contractades de forma extraordinària arran de la situació provocada per la covid-19 –com a mínim fins a desembre de 2021; i incrementar les línies d’atenció telefònica.
Finalment l’Executiu haurà d’implementar les mesures necessàries per evitar els eventuals atacs als sistemes informàtics del SEPE, i així, evitar així la fallida del sistema i paràlisi del servei.

Informació actualitzada a les 16.51 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES