TOP
Hospital de Can Misses. Arxiu

Formentera queda amb 3 afectats: 2 lleus i 1 ingressada

L’Àrea de Salut pitiüsa ha informat que la pacient que ahir fou traslladada d’urgència des d’un hotel de Formentera fins a l’Hospital de Can Misses ha set ingressada en planta. A banda d’aquest positiu, Salut no n’ha comunicat cap altre en les darreres hores, de manera que no s’ha confirmat, de moment, que hi hagi més contagiats vinculats a aquest cas.
Aquest positiu se suma als 2 casos que segueixen actius i que presenten un quadre lleu, de manera que resten aïllats i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a Formentera 448 casos de covid.
Tot i els nous casos, les dades epidemiològiques de Formentera es mantenen favorables. La incidència acumulada a 14 dies és de 16,5 casos per 100.000 habitants, bastant per sota de la mitjana balear, que és de 24,4 casos. La taxa de positivitat a l’illa és d’1,5% un valor similar a l’1,3% de mitjana autonòmica.
Pel que fa al procés de vacunació a Formentera, s’han administrat 3.241 dosis (1 més en un dia) i hi ha 2.393 persones que han rebut una dosi i 848 que ja han completat la pauta d’immunització.
A Eivissa hi ha 92 casos actius, dels quals 85 es troben en un estat lleu i són atesos a casa. En canvi, hi ha 8 persones hospitalitzades, 6 en planta i 2 a l’UCI. Del total d’ingressats només una persona, la pacient provinent de Formentera, té el coronavirus actiu, ja que la resta ja ha negativitzat i no necessita aïllament. Per últim, roman sense canvis la situació dels 4 professionals de la salut en vigilància activa, dels quals 1 és positiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES