TOP
La nova maquinària ja és a Formentera i aquest dijous es començarà la seva instal·lació.

Amb 5 casos actius, Formentera presenta la millor incidència de les Balears

En les darreres hores no s’han detectat nous positius ni s’han donat altes, de manera que Formentera continua amb 5 casos actius de covid, una xifra d’afectats que no s’aconsegueix rebaixar des del passat 24 de maig. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 455 infeccions a Formentera, la darrera d’elles comunicada el passat diumenge. A més, el 7 de juny es comunicà l’alta de la darrera persona provinent de Formentera que ha hagut de rebre atenció hospitalària.
Les dades epidemiològiques de l’illa continuen sent les millors de les Balears, amb una incidència a 14 dies de 25,2 casos per 100.000 habitants i una taxa de positivitat a una setmana de l’1,3%, només igualada per Menorca.
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 5.080 dosis (91 més que ahir). A més, hi ha 3.779 persones que han rebut un vaccí (un 36,5% del total) i 1.591 que ja han completat la pauta d’immunització (un 15,4% del total).
A Eivissa s’han donat 9 altes i no s’ha registrat cap nou positiu, de manera que les persones afectades per la pandèmia a l’illa veïna cauen de 142 a 133 en una jornada. Del total d’infectats, n’hi ha 123 que presenten un quadre lleu i resten aïllats en el seu domicili i sota seguiment facultatiu. D’altra banda, hi ha 10 persones hospitalitzades, 9 en planta i 1 a l’UCI. Finalment baixa de 6 a 2 el nombre de treballadors de la salut en vigilància activa, dels quals només 1 és positiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES