TOP
Fragment d’un dels cartells de la campanya.

Reedició de la campanya “Protegeix Formentera, per tu i per tothom”

Enguany s’ha reeditat la campanya Protegeix Formentera, per tu i per tothom!, que el Consell va posar en marxa l’estiu passat, el primer de pandèmia. “L’objectiu d’aquesta campanya és que de nou, residents i turistes respectin les mesures de seguretat anticovid per evitar la propagació del virus a l’illa i cuidar-nos entre tots i totes”, ha explicat la presidenta Alejandra Ferrer, que ha puntualitzat que en aquest segon estiu de pandèmia “tenim més experiència per fer de Formentera una illa tan segura com sigui possible amb l’ajuda de tot el sector empresarial i la ciutadania”.

Campanya adaptada i multilingüe
Protegeix Formentera, per tu i per tothom!, és l’eslògan de la campanya on es recorden les principals normatives per evitar la propagació de la covid a l’illa i que des de l’estiu passat s’ha anat adaptant amb les successives modificacions de les normatives de protecció sanitàries.
La campanya es difon en diferents llengües a través de les xarxes socials, al web del Consell, on es pot descarregar el material informatiu i al web de Turisme, i també es posarà a les principals cartelleres del Consell, a restaurants, navilieres, casetes d’informació turística i altres punts d’interès.

Restauració, comerç i transport
Concretament, des del sector de la restauració es va demanar un cartell informatiu per als punts d’entrada als restaurants on recordar que s’ha de fer servir la mascareta, mantenir la distància, tenir una higiene freqüent de mans i que resta prohibit fumar. Aquesta mateixa informació també estarà disponible a les taules dels locals. Així mateix, també es tornarà a enviar al sector comercial i a les navilieres el cartell readaptat d’ús obligatori de mascareta.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES