TOP
Un tram de la carretera PM 820, en la pujada de la Mola.

Ciclista de 82 anys mor per una aturada cardíaca quan pujava la Mola

Un home de 82 anys, de nacionalitat austríaca i resident a Formentera, ha mort mentre pedalava en una bicicleta elèctrica per la pujada de la Mola, a través de la carretera PM-820, avui al voltant del migdia. L’Àrea de Salut ha informat que s’ha rebut l’avís cap a les 14.35 h i quan els serveis d’emergències han arribat, només han pogut certificar la mort de l’home que, segons les mateixes fonts, s’hauria produït per una aturada cardíaca. En l’incident no hi hauria participat cap altre vehicle i cal destacar les dures condicions de calor i sol que s’han registrat aquest migdia, amb temperatures entre 25 i 28 graus. Efectius de la Policia Local de Formentera també s’han personat fins al lloc dels fets.

Compartir

PROGRAMES