TOP
Fragment del cartell.

Reforç a l’atenció a infants i adolescents en risc

L’àrea de Benestar Social ha reforçat l’atenció a infants i adolescents en risc de l’illa mitjançant un conveni que ha signat amb la Fundació Anar, entitat que treballa en la promoció i defensa dels drets de petits i joves en situació de risc i desemparament.

Servei confidencial i gratuït
El titular de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que amb aquesta col·laboració “es reforça l’atenció als menors per part de l’administració, ja que la Fundació Anar aporta una eina molt útil i propera per als joves, 24 hores al dia 365 dies a l’any, atesa per professionals i que a més és confidencial i de franc”. El conseller ha destacat que el servei de protecció de menors del Consell amplia d’aquesta manera “el seu radi d’acció, i mantindrà una col·laboració estreta, compartint també informació, amb una fundació que fa més de 25 anys que desenvolupa aquest servei a les Balears”.

Telèfon, correu i xat
L’atenció d’aquesta fundació es desenvolupa de manera telemàtica i compta amb diferents serveis que els infants i les seves famílies poden fer servir, com ara el Telèfon d’Ajuda a Infants i Adolescents 116111, on l’usuari serà atès per professionals de la psicologia, advocacia i treball social, que l’escoltaran tot el temps que necessiti i l’ajudaran a trobar una solució al seu problema.
A més, disposa del correu balears@anar.org i un xat al web www.anar.org on també es pot contactar de manera anònima i rebre atenció immediata.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES