TOP
Fragment del Cartell.

Torna el Cinema a la Fresca

L’àrea de Cultura presenta la quinzena edició del cicle de Cinema a la Fresca perquè residents i turistes puguin gaudir de les nits d’estiu i de la projecció de clàssics i contemporanis del cinema de manera gratuïta.

Un segle de pel·lícules
Sota la direcció artística de Veronique Landy i Espai F_, amb una programació de cinema d’autor en versió original, es projectaran, de juliol a setembre, un total de 34 pel·lícules de nacionalitats variades, rodades entre els anys vint del segle passat fins a l’actualitat. Les projeccions es duran a terme els dimarts al Jardí de ses Eres a Sant Francesc, els dijous a la plaça de l’Església a Sant Ferran i els divendres al pati de la Casa del Poble de la Mola.
Espai F_, directors artístics de cinema a la Fresca de la Mola, han volgut destacar que la seva programació respon a la voluntat de projectar films internacionals de diferents estils i gèneres, aptes per a totes les edats i amb missatges optimistes tan necessaris en aquest moment que estem vivint.

Programació
El Cicle s’inicia dimarts vinent a Sant Francesc amb la projecció de XXY, dins del programa d’activitats amb motiu del dia internacional de l’orgull LGTBIQA +.
Dijous 1 de juliol a la plaça de l’Església de Sant Ferran es projectarà In this world i divendres 2, el pati de la Casa del Poble acollirà la projecció de Zorba the Greek, del director Mihalis Kakogiannis.
El cicle també oferirà pel·lícules per als més petits, films de gènere negre, comèdies, cintes romàntiques i de ciència-ficció.
Un dels plats forts d’aquest any serà la interpretació en directe de la banda sonora a càrrec del pianista Jota Hidalgo de la pel·lícula Shoulder Arms de Charles Chaplin el 27 de juliol al jardí de ses Eres.

Prevenció de la covid
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha animat a la població de Formentera a gaudir d’aquesta proposta cultural, i ha destacat que totes aquestes pel·lícules es podran veure en un entorn obert i a l’aire lliure, “uns espais idonis, que aquest any s’adaptaran a les mesures de seguretat i de distanciament per prevenir la covid”.

Compartir

PROGRAMES